Hoofdgerechten
Één, Twee, Hup Saté Varkenshaasspies met satésaus, gefruite uitjes en kroepoek. |
€ 17,00 |
Alle Gekheid Op Een Stokje Spies van varkenshaas , met een groentenmix, met naar keuze pepersaus of champignonsaus |
€ 17,00 |
Alle Ribben Op Een Rijtje Spare ribs met een ketjapmarinade |
€ 18,25 |
Vlammend Verlangen Sweet chilli spare ribs |
€ 18,25 |
Steekje Los |
€ 20,50 |
Marcel's Meesterwerk Biefstuk van de grill, gebakken uien, champignons en spek, geserveerd met pepersaus |
€ 24,75 |
'T Beste Beentje |
€ 27,50 |
Varkentje Wassen Wiener schnitzel |
€ 16,50 |
Annie's Aanrader Wiener schnitzel met gebakken champignons, gebakken uienringen en een pepersaus |
€ 19,50 |
Een Ei Hoort Erbij Wiener Schnitzel met gebakken uien, spek en een gebakken eitje |
€ 19,50 |
Wat heb Jij Op Je Lever? Kalfslever van de grill, getrancheerd met gebakken uien, spek en appel. |
€ 17,50 |
Een Visje Uitgooien Op de huid gebakken zalmfilet met balsamicostroop en rucola |
€ 17,50 |
Rap Van De Tong Gebakken slibtongetjes, geserveerd met groentenmix en rémouladesaus, 2 of 3 stuks |
€ 18,00 € 19,50 |
Recht Door Zee Tonijnsteak van de gril met sesamzaadjes, roergebakken groente en teriyakisaus |
€ 17,50 |
Zo Groen Als Gras Quiche van spinazie, kaas en pijnboompitten, geserveerd met frietjes |
€ 16,50 |
De Franse Slag Camambert uit de oven met knoflook, honing en walnoten, geserveerd met brood |
€ 16,50 |
Vooruit Met De Geit Salade met geitenkaas kroketjes, Serranoham, pijnboompitten en een frambozendressing |
€ 16,50 |
De Wijze Uit Het Oosten Salade met biefstuk, champignons, taugé en een ketjapdressing |
€ 16,50 |
Rare Jongens, Die Romeinen Ceasar-style salade met kip |
€ 16,50 |
Weekgerecht Zie 'Het Weekmenu' boven aan deze pagina, of op onze Facebookpagina, of in de Wassenaarse Krant |
€ 13,00 |
Diverse kindermenu's | |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur en salade. |