header herberg hoekje

Bel ons: 070-5110487

bestellen-afhalen-hoekje-restaurant-wassenaar.jpg

Restaurant in de buurt van Soldaat van Oranje

De TheaterHangaar van de musical Soldaat van Oranje is op nog geen 10 minuten rijden bij ons vandaan. Dus leent restaurant Herberg 't Hoekje uitstekend voor een hapje en een drankje voor dat het spektakel begint. Wij raden bezoekers van de musical aan om rond de klok van half zes te reserveren. Zodoende heeft U voldoende tijd om rustig te eten, waarna er nog afdoende tijd is voor eventueel een rustig kopje koffie. Het perfecte begin van een avondje uit. Ook na de musical zijn wij nog geopend, dus mocht U niet direct naar huis willen gaan, U weet ons te vinden.

 

Voor onze gasten die uit de richting van Amsterdam/Schiphol rijden via de A44, hebben wij een kleine tip. Neem de afslag Leiden/Duinrell/Katwijk, en volg de borden Duinrell. Op die manier komt u langs de theaterhangaar, en vermijdt u het laatste stukje N44, wat soms nog behoorlijk vast kan staan. 

 

Voor onze gasten uit de richting van Den Haag/Rotterdam rijden over de N44 of N14, hebben wij ook een tip. Noodzakelijk is hierbij wel dat u navigatie gebruikt. Volg bij de kruising van de N44 en de N14 de borden Scheveningen, en neem direct na het viaduct de afslag Wassenaar Zuid. Vervolg de weg, en ga aan het einde van de lange weg (50 km/uur!) op de rotonde links. Blijf de navigatie negeren, totdat hij het weer oppakt. Zodoende vermijdt u het laatste stukje N44, wat soms nog behoorlijk vast kan staan.